BURDUR SPOR LİSESİ

WEB https://burdursprl.meb.k12.tr
Adres : ÖZGÜR MAH. ŞEHİT RIZA ÇEVİK CAD. HÜSNÜ BAYER SPOR SALONU VE SPOR LİSESİ BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BURDUR
VİZYON : Bedenen, ruhen ve fikren sağlıklı; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli, manevi değerlere sahip olan; Kendine güvenen, Sporu hayatının vazgeçilmez bir parçası haline getirmiş; Türk sporcusuna yakışır biçimde, ulusal ve uluslararası tüm etkinliklerde ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek; Türk toplumunun geleceğinin güvencesi olacak bireylerin yetişmelerini sağlamaktır.
MİSYON : Atatürk’ün” Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister.” ve "Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."sözlerini ilke edinmiş, geçmişine bağlı, geleceği için yapıcı ve faydalı tüm gelişmelere, yeniliklere açık; spor disiplini ve centilmenliğini benimseyerek her türlü sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere katılmaya, katıldığı etkinliklerde başarılı olmaya hevesli, kararlı, azimli; geleceğe örnek olacak, sağlıklı sporcular yetiştirmektir.
BAŞARILAR : BİR ÇOK ULUSAL VE ULUSLARARASI BAŞILAR ALINMIŞTIR.

Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :